Вицепремиерът с ресор еврофондове вероятно ще замести на поста министър-председател

...
Вицепремиерът с ресор еврофондове вероятно ще замести на поста министър-председател
Коментари Харесай

Донев намекна, че Пеканов ще го наследи на премиерския пост

Вицепремиерът с сектор еврофондове евентуално ще замести на поста министър-председател сегашния правителстсвен началник Гълъб Донев. Спекулациите, появили се в общественото пространство през последните дни, и коментирани за първи път вчера от Донев на въпрос на , през днешния ден получиха ново развиване.

" Днес е Атанасов ден и имен ден чества и вицепремиерът Атанас Пеканов. Насе, поисквам ти, и всички ние, нещо, което ще ти е потребно във всеки един миг от житейския ти път, без значение дали си вицепремиер или министър председател. Бъди здрав и пази името си от коментатори ", съобщи в края на късото си изказване при започване на постоянното съвещание на Министерски съвет Гълъб Донев.

Министър-председателят подсети още, че и в утрешния ден, четвъртък, ще се организира намерено съвещание на държавното управление, в което ще бъде показан доклад за свършеното през последната близо половин година, откогато служебният кабинет ръководи страната.

" Това е един дълът интервал за битие на служебно държавно управление. Разбра се, че има какво да отчетем. Неедкократно сме заявявали, че на първо място действаме и работим за остояването на ползите на България, на българските жители, за решение на наболялите проблеми в нашето общество ", сподели Донев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР