Вицепремиерът Мария Габриел е поискала да разговаря с всички министри

...
Вицепремиерът Мария Габриел е поискала да разговаря с всички министри
Коментари Харесай

След срещи на Габриел с министрите започват разговори за рокадите в кабинета при ротацията

Вицепремиерът Мария Габриел е поискала да беседва с всички министри от кабинета, преди да стартира полемиките си с министър-председателя Николай Денков за смени в държавното управление при ротацията през март. След тези срещи ще бъде направена и оценката за работата на министрите. Това заяви министър председателят, до момента в който дава отговор на въпроси на жители във " Facebook " във връзка осем месеца от ръководството на кабинета.

" Другата седмица чакам да влезем по-надълбоко в полемиката къде да има промени. Мария Габриел ще работи с тези хора и по тази причина е доста значимо мнението ѝ ", сподели още Денков, като добави, че могат да се чакат и смени при регионалните шефове.

Той посочи, че предлагането да заеме поста ѝ като външен министър е най-лесният вид за ротацията. По думите му двамата още веднъж ще разменят позициите си след 9 месеца, когато още веднъж би трябвало да се сменят отпред на кабинета. Заради разногласията какъв да е външен министър към момента няма извънредно решение и се разискват всички вероятни разновидности, добави министър председателят. Той добави, че се надява държавното управление да не се разцепи на фракции по време или след ротацията.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР