Вицепремиерът и вътрешен министър в служебния кабинет Иван Демерджиев обяви,

...
Вицепремиерът и вътрешен министър в служебния кабинет Иван Демерджиев обяви,
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: МВР ще следи секциите, в които има небивал брой преференции

Вицепремиерът и вътрешен министър в служебния кабинет Иван Демерджиев разгласи, че Министерство на вътрешните работи ще следи секциите, в които има нечуван брой преференции. Той приказва пред публицисти по време на визитата си в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Габрово по отношение на организацията на работа по идните избори. Той добави, че се знаят рисковите секции в страната и полицията е концентрирала вниманието си там.

" Очаквам увеличение на пазаруването на гласове ", добави Демерджиев и посочи, че такива са оперативните данни. Той уточни, че хартиената бюлетина има връзка с изкривяването на вота.

Министерство на вътрешните работи има оперативни данни за цената на един глас, сподели още вътрешният министър, само че отхвърли да разяснява каква е тя. " Понякога не става въпрос и за пари, търсят се други форми на въздействие, част от тях вървят по ръба на закона. Уверявам тези хора, които се занимават с тези практики, че ги познаваме и ще създадем всичко допустимо да противодействаме дейно. “ сподели още министър Иван Демерджиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР