Вицепремиерът и министър на туризма проведе работна среща с г-н

...
Вицепремиерът и министър на туризма проведе работна среща с г-н
Коментари Харесай

Марияна Николова проведе работна среща с ръководителя на бюрото на фондация Конрад Аденауер

Вицепремиерът и министър на туризма организира работна среща с господин Торстен Гайслер, началник на бюрото на фондация "Конрад Аденауер ".

Министър Николова разясни, че оценявайки ролята и въздействието на Германия в районен и световен проект, е значимо да развиваме взаимноизгодни връзки в области от стратегическа значимост за нашите две страни, измежду които е и туризмът. Тя посочи, че през 2019 година България е била посетена от над 9,3 млн. задгранични жители за туризъм, като 761 156 са били немски жители. Вицепремиерът сподели още, че в изискванията на продължаващата пандемия от ковид държавното управление поставя всички нужни старания за обезпечаване на безпроблемното протичане на туристическия сезон. Ние сме безвредна дестинация и по този начин ще е и през зимния сезон, бе безапелационна тя.

По време на диалога двамата разискаха и подновяването на работата по плана за осъществяване на дуално образование на български възпитаници в провинция Шлезвиг-Холщайн. Развитието, квалификацията и преквалификацията на фрагменти в туризма за нас е приоритет от първостепенно значение, посочи, представена от пресцентъра на министерството на туризма.

От своя страна господин Гайслер съобщи, че България е прелестна страна, от която се интересуват от ден на ден немски туристи. По думите му двете страни имат отлични двустранни връзки, които би трябвало да продължат и отсега нататък. Той добави още, че фондация "Конрад Аденауер " е отворена за всевъзможни хрумвания и начинания, които биха спомогнали за развиването на младежите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР