Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) – един от

...
Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) – един от
Коментари Харесай

ВУЗФ представя онлайн бакалавърските и магистърските си програми за новата учебна година

Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) – един от най-реномираните бизнес университети в страната, ще показа онлайн най-новите си и сполучливи бакалавърски и магистърски стратегии за образователната 2020/2021 година. От първа ръка бизнес сътрудниците и водещите преподаватели на висшето учебно заведение ще опишат на кандидат-студентите какви дисциплини се учат в другите специалности, както и какъв е капацитетът за професионална реализация в разнообразни бизнес сфери при обособените стратегии.

Онлайн представянето на бакалавърските стратегии ще се организира на 16 септември от 11 часа, а на магистърските стратегии – от 15 часа. Достъпът до онлайн събитието е изцяло безвъзмезден, а всеки който желае да се включи, би трябвало да се записва авансово до 15 септември на е-мейл , с цел да получи личен линк за достъп. На същия имейл участниците могат да зададат и авансово въпросите си, на които преподавателите ще отговорят по време на събитието.

Дигитален маркетинг и бранд мениджмънт, ERP платформи и блокчейн нововъведения, фасилити мениджмънт, новите (дигитални) медии и кино, ръководството на човешките запаси и водачеството, измененията във финансите, банковия мениджмънт и застрахователния бизнес, брокерството и недвижимите парцели, продажбите, одита, счетоводството, приложната бизнес логика на психиката и връзките, са единствено част от стратегиите, които ще бъдат показани.

Всички стратегии на бизнес университета са упълномощени и от Британския акредитационен съвет (The British Accreditation Council), а дипломата на ВУЗФ е интернационално приета.

Постоянен фокус в образованието, което предлага ВУЗФ, са новите трендове в бизнес нововъведенията и цифровите технологии, както и IT анализът и тактиките, предприемачеството, интернационалният бизнес, финансите и мениджмънта, уменията на новите водачи на бъдещето. Ноу-хау на университета са взаимните стратегии, създадени в партньорство с бизнеса и преподавателите, които съчетават сполучливо своята академична и бизнес кариера във водещи български компании.

Как биха изглеждали специалностите на бъдещето, по какъв начин можем да се подготвим за провокациите пред нас – на тези и още въпроси ще отговорят специалистите от преподавателския екип в университета, които не просто наблюдават трендовете в целия бизнес развой, само че са и техният мотор. По време на онлайн събитията ще бъдат показани и стратегиите с преподаване на британски език, които ВУЗФ започва от началото на новата образователна година.

Повече информация за университета и всички стратегии можете да откриете на.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР