Високопоставен служител на Европейската комисия бе осъден във вторник на

...
Високопоставен служител на Европейската комисия бе осъден във вторник на
Коментари Харесай

Директор в Европейската комисия изнасилил 20 г. по-млада своя подчинена

Високопоставен чиновник на Европейската комисия бе наказан във вторник на 4 години затвор за изнасилването на своя подчинена в постройка на институцията, предадоха AFP и БНР.

``
реклама

Престъплението е осъществено през септември 2015 година от Маргус Рахуоя, разпознат от източник на AFP. Роденият през 1967 година естонски жител бил шеф в генерална дирекция " Мобилност и превоз ".

Организирал празненство в офиса, " с цел да благодари на чиновниците и да означи рождения ден на щерка си ", излиза наяве от правосъдното решение. После обстановката се " изродила ".

Пред съда Рахуоя твърди, че половият контакт дамата - по-млада от него с 20 година - бил по взаимно единодушие. Съдът отхвърля изказванието.

Обвиняемият възнамерява да апелира решението, разгласи неговият юрист.

Говорител на Европейска комисия увери, че „ въпросният служител е бил отхвърлен, откакто случаят е бил докладван в Европейска комисия и е била задействана вътрешна процедура “.

Рахуоя е наказан да заплати 30 000 евро обезщетение на жертвата си, както и още €5000 на нейния сътрудник.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последн
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР