Високопоставен представител на украинските власти заяви днес, че Киев няма

...
Високопоставен представител на украинските власти заяви днес, че Киев няма
Коментари Харесай

Михайло Подоляк: Киев няма нищо общо с нападението с дрон срещу Кремъл

Високопоставен представител на украинските управляващи съобщи през днешния ден, че Киев няма нищо общо с нападението с дрон против Кремъл и че сходни дейности не биха донесли нищо на Украйна на бойното поле, а единствено биха предизвикали Русия да предприеме по-радикални дейности, оповестява, представена от Българска телеграфна агенция.

Михайло Подоляк, консултант на президента Володимир Зеленски, сподели в коментар, изпратен до организацията, че изказванието, че Киев стои зад офанзивата, и осъществените арести от страна на Русия на хипотетични украински диверсанти, може да значат, че Москва се готви за огромна " терористична офанзива " против Украйна в околните няколко дни.

" Разбира се, Украйна няма нищо общо с нападението с дрон против Кремъл. Ние не нападаме Кремъл, тъй като, преди всичко, това няма да докара до решаването на каквито и да било военни задания ", съобщи Подоляк.

По-рано Русия упрекна Украйна, че е атакувала тази нощ Кремъл с безпилотен летателен уред и е направила несполучлив опит за убийството президента Владимир Путин.

" Според мен е безусловно явно, че както " известията за нахлуване против Кремъл, по този начин и хипотетичното задържане на украински диверсанти в Крим, ясно демонстрират подготовката за огромна терористична провокация от страна на Русия през идващите дни ", съобщи Подоляк.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР