Високопоставен представител на Северна Корея, ръководещ делегация в Китай, се

...
Високопоставен представител на Северна Корея, ръководещ делегация в Китай, се
Коментари Харесай

Ван И е приел колегата си от Северна Корея

Високопоставен представител на Северна Корея, управляващ делегация в Китай, се е срещнал с китайския външен министър Ван И в събота и е призовал за подсилване на връзките сред двете прилежащи страни, заяви държавната организация на Северна Корея KCNA в понеделник, представена от Ройтерс.

Ким Сон Нам, шеф на интернационалния отдел на ръководещата Севернокорейска работническа партия,  имаше " другарски диалог " с Ван И в държавната резиденция " Дяоютаи " в Пекин, добави KCNA.

Корейският представител е призовал секторите, отговарящи за външните работи на двете страни, да допринесат за по-нататъшното подсилване на двустранните връзки, сподели KCNA, до момента в който Ван И е изразил убеждението си, че другарските двустранни връзки ще " напредват непоклатимо " под управлението на китайския президент Си Дзинпин и севернокорейския водач Ким Чен Ун.

Делегацията на Северна Корея осен Китай е посетила и Виетнам и Лаос , заяви KCNA предходната седмица, до момента в който изолираната страна уголемява дипломатическия си ангажимент след края на пандемията от COVID-19.
 Ким Чен-ун привежда танковете в бойна подготвеност
Ким Чен-ун привежда танковете в бойна подготвеност

Лидерът на КНДР прикани за по-голяма " идеологическа и умствена мощ "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР