Високопоставен демократ, ветеран от въоръжените сили на САЩ, изрази дълбока

...
Високопоставен демократ, ветеран от въоръжените сили на САЩ, изрази дълбока
Коментари Харесай

Високопоставен демократ: Украйна не може да си върне Крим по военен път

Високопоставен демократ, деец от въоръжените сили на Съединени американски щати, изрази дълбока угриженост в петък по отношение на вероятността украинските сили да водят кървава борба, с цел да си върнат Крим, цитира думите му американският вестник " Политико ".

" Мисля, че има повече от консенсус, че хората осъзнават, че Украйна няма да си върне по боен път Крим ", съобщи конгресменът Адам Смит - най-високопоставеният демократ в Комисията по въоръжените сили в Камарата на представителите, в коридорите на Мюнхенската конференция по сигурността.

Докато държавното управление в Киев постоянно е заявявало, че възнамерява да си върне всеки сантиметър от окупираната украинска земя, в това число Крим, който Русия завзе през 2014 година, борбата евентуално ще бъде тежка и кървава, като се има поради отбраната, която Русия е построила на полуострова през годините на окупация.
 Стефанчук: Русия затвори прозореца за договаряния
Стефанчук: Русия затвори прозореца за договаряния

Украйна ще води договаряния едвам, откакто завоюва войната, съобщи ръководителят на Върховната Рада,

Смит сподели, че в един миг ще бъде комплициран завършек на войната с договаряния . " Най-добрият сюжет е някакво съглашение за " единна Украйна ", добави той. " Истинският въпрос е можем ли да получим гаранции за сигурност за Украйна ", които биха разрешили на Съединени американски щати и партньорските народи " да продължат да образоват и въоръжават Украйна, тъй че Русия да не нападна още веднъж, откакто си поеме мирис и минат няколко години. "

Коментарите му отразяват наподобява възходящото мнение във Вашингтон, че след година на тежки борби ще би трябвало да се осъществя някакъв тип съглашение, с цел да се постави завършек на войната .

" Без значение какво ще решат украинците за Крим във връзка с това къде изберат да се бият... Украйна няма да бъде в сигурност, в случай че Крим не бъде най-малкото, най-малкото, демилитаризиран ",  на събитие, проведено от Фондацията " Карнеги " за интернационален мир във Вашингтон в петък.

Представители на Пентагона споделиха на Комисията по въоръжените сили на Камарата на представителите на конфиденциален брифинг предишния месец, че е, оценка, която сигурно беше нежелана вест в Киев, където връщането на полуострова е една от главните цели на държавното управление за войната .
 Украинското разузнаване: Крим ще бъде върнат с оръжие и дипломация
Украинското разузнаване: Крим ще бъде върнат с оръжие и дипломация

Кирило Буданов не чака смяна във фронта в близко време

Опитът на Украйна да си върне Крим също би бил алена линия за Владимир Путин, която може да докара до по-широк съветски отговор , в диалог в Zoom с група специалисти в сряда. Съединени американски щати не предизвикват интензивно Украйна да си върне Крим, само че решението е само на Киев, е споделил Блинкън, съгласно четирима души, осведомени с диалога. Основният фокус на администрацията продължава да бъде да оказва помощ на Украйна да напредне там, където се води борбата, основно на изток.

През миналата година съветските сили реалокираха своите щабове и хранилища за муниции в Крим отвън обсега на някои от ракетите и артилерията с максимален обхват , които Съединени американски щати са доставили на Украйна.

" Мисля, че руснаците в действителност чакат офанзива против Крим ", сподели представител на НАТО в Мюнхен.

" Зеленски разяснява това, мисля доста поредно, че " вижте, мога ли да го слага на масата за договаряния? Със сигурност. Но също по този начин би трябвало да бъда подготвен да завладява със силата на оръжието, в случай че до такава степен се свежда. " Но аз в действителност мисля, че (украинското ръководство) има доста ясна визия за това какви са провокациите ", сподели представителят на НАТО при условия за анонимност.

Той добави, че " руснаците са загрижени " за евентуално украинско нахлуване, чиято опасност е принудила някои съветски войски и активи да останат в Крим, с цел да отхвърлен всеки напън от страна на украинските сили.
 Към Крим още веднъж полетяха дронове
Към Крим още веднъж полетяха дронове

Какво знаем за последните офанзиви

Русия губи до 1000 бойци дневно в забуксувалата атака в Донбас, като изпраща неподкрепени войски да нападат украинските позиции, и това равнище на загуби в даден миг може да стане политически неизгодно за Путин.

" Не единствено руснаците постановат алтернативи на украинците ", сподели служителят. " Руснаците също изпитват този проблем. Окупирайки Крим, " би трябвало да го защитят. Трябва да го подсилят. Трябва да го доставят ", все действителности, които постановат разноски на Кремъл както във военно, по този начин и в икономическо отношение.
 Удари по Крим? Медведев дава отговор: „ Цяла Украйна ще изгори “
Удари по Крим? Медведев дава отговор: „ Цяла Украйна ще изгори “

Нашият отговор може да бъде всевъзможен, само че ще бъде бърз, корав и убедителен
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР