Високият процент на заразените с коронавирус Одрин напоследък се дължи

...
Високият процент на заразените с коронавирус Одрин напоследък се дължи
Коментари Харесай

Турски професор атакува българите в Одрин! Обвинението

Високият % на инфектираните с ковид Одрин в последно време се дължи на българските туристи, които идват да пазарят тук поради курсовата разлика. 

Това твърди пред медиите ръководителят на лекарската камара в Одрин проф. доктор Гюрджан Алтун, представен от DHA. Тревожната наклонност засягала и прилежащите региони Къркларели и Текирдаг, по тази причина професорът упорства: " Следователно би трябвало да бъдат наложени ограничавания за това “.

Броят на заболелите на 100 хиляди души, разгласен от министъра на опазването на здравето Фахретин Коджа, е 178,54 в Одрин. Процентът на изцяло имунизираните в града е 81,5 на 100. " Виждаме, че българите са извънредно съсредоточени в Одрин.

Коефициентите на имунизация в България са извънредно ниски, а броят на случаите и смъртните случаи са се нараснали през последния месец. Трябва да се вкарат ограничавания.

Дори и да няма решение на провинциалния хигиеничен съвет, търговците би трябвало да внимават.

Не бива да се позволяват хора в магазините без маски. През зимните месеци, когато е допустимо проветряване в магазините към този момент са ниски, вирусният товар, който се натрупва в околната среда, ще разболее хората, както за чиновниците, по този начин и за извършването на покупки. Ще смущава идващите клиенти ", споделя проф. Алтун.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР