Високи следи от и други лекарства, използвани за лечение на

...
Високи следи от и други лекарства, използвани за лечение на
Коментари Харесай

Южнокорейците прекаляват с виаграта

Високи следи от и други медикаменти, употребявани за лекуване на еректилна дисфункция, са открити в отпадъчните води на Сеул и се чака тяхното наличие в градската зона да се усили, настояват южнокорейски откриватели, представени от Агенция Франс Прес.
Наличието на химикали, употребявани в медикаментите - фосфодиестераза-5 инхибитори (PDE-51) - беше високо през уикендите и в пречиствателните станции в Гангнам, където се намират нощни клубове, питейни заведения и „ червени сфенери ”, демонстрира ново проучване, съобщи БГНЕС.
 Италиански народен представител: Без секс, до момента в който не се имунизираме! Италиански народен представител: Без секс, до момента в който не се имунизираме!
Италианците възнамеряват протест на Виагра, до момента в който китайците стават надали не интимни, до момента в който тестват за ковид. Това написа Politico в...
Ние изчислихме, че количеството на потреблението на PDE-5i е с 31 % по-високо, в сравнение с в регионите с по-малко места за нощен живот ", споделиха откривателите в документ, оповестен от Scientific Reports по-рано този месец.
Експерти изследваха съществуването на химикали в оттока и отпадъчните води на две пречиствателни станции в южнокорейската столица, както и в приемащите водни обекти. Изследването им сподели, че съществуващите пречиствателни станции не са в положение да се оправят с количествата остатъчни химикали.
" PDE-5i в битовите отпадъчни води едвам бяха пречистени от станциите и в последна сметка бяха изхвърлени във водната среда ", се споделя в документа.
" Предвид възходящия размер на пазара, елементарно се чака повече PDE-5i да бъдат изхвърлени в градската зона ", добави той.
 Заловиха огромна пратка виагра на Капитан Андреево Заловиха огромна пратка виагра на " Капитан Андреево "
Задържаха близо 68 кг виагра на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", оповестяват от Агенция " Митници ". Контрабандният артикул е бил открит на 30 сеп...
Около 23 % от южнокорейските мъже на възраст от 30 до 39 години страдат от еректилна дисфункция, демонстрират изследвания, а общите продажби на PDE-5i на 20-те най-големи корейски фармацевтични компании доближават 133 милиона $ през 2019 година.
Поради тяхната успеваемост при възстановяване на половата интензивност на мъжете, химикалът постоянно се употребява нелегално като съставна част на тонизиращи медикаменти, диетични добавки и билкови диетични артикули в доста страни.
Неотдавнашно изследване откри PDE-5i и техните аналози в 80 от 188 храни и хранителни добавки, продавани в Южна Корея.
Около 322 милиона пациенти ще страдат от еректилна дисфункция през 2025 година, като се чака разпространяването на проблематичното положение в Азия да скочи от 87 милиона през 1995 година на 200 милиона през 2025 година заради застаряването на популацията.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР