Високи скорости и дрифт посред бял ден притесняват жителите на

...
Високи скорости и дрифт посред бял ден притесняват жителите на
Коментари Харесай

Дрифт посред бял ден: Жители на врачанско село са притеснени заради опасно шофиране

Високи скорости и дрифт измежду бял ден тормозят жителите на врачанското село Рогозен. Според локалните водачите, които са трансформирали центъра на селото в писта, са двама младежи, единият от които, даже нямал шофьорска брошура. Какво ще подхващат управляващите и не престават ли дрифтовете?



На 2 януари към 14:30 ч. две коли, синя и алена, една след друга завъртяха на кръстовището и се допряха. Не се удариха мощно, само че се допряха. Не можах да видя кой е в алената кола, само че в синята кола видях лицето Любомир. Сигнализирах на кмета на селото. Полицаите пристигнаха чак на другия де, споделя Димитър, свидетел.

Опасното шофиране се случва на централната улица в селото. Камерите обаче не са годни, с цел да уловят нарушителите.

Тези младежи са със систематични прояви на рисково шофиране в селото. Обикновено това се случва по празниците. Камерите са на правилото „ тук има, тук няма “, дали работят не мога да кажа, нямам достъп до тях. Много постоянно аварират, не работят и не може да бъде изведен какъвто и да е сигнал за вероятно нарушаване, сподели Пламен Кюковски, кмет на село Рогозен.

По думите на кмета единият юноша има брошура, само че за другият има подозрения.

Как може да бъде обикновено да се кара по този метод в обитаемо място. Като няма надзор, се получават нещата. Липсва надзор. Има пострадали, само че отговорни няма, споделя различен гражданин на селото.

От полицията споделиха, че са открили причинителите. Те ще бъдат глобени, като им бъдат връчени актове.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР