Висока избирателна активност в Брегово. На първи тур крайграничният град

...
Висока избирателна активност в Брегово. На първи тур крайграничният град
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие на балотажа в Брегово

Висока изборна интензивност в Брегово. На първи тур крайграничният град стана прочут с багра сред двама претенденти за кметския стол. Днес там има и засилено полицейско наличие.

Напрежение в Брегово няма. Избирателната активнст в града още към обяд надвиши 45% и е по-висока даже от първия тур на изборите.

Заради пердах сред двама от претендентите на първи тур има засилено полицейско наличие. Хората разясняват багра сред двамата като цитират класика Алеко Консктантинов.

A кметският пост, всеки си пази хляба. И апропо още Алеко Константинов е писал Бай Ганьо, в случай че сте чели, помните ли какво написа? Всички са маскари за изборите. Всеки предлага някаква платформа и никой не е извършва.
 Кандидат за кмет твърди, че е бил обичай от последователи на негов конкурент Кандидат за кмет твърди, че е бил обичай от последователи на негов конкурент
Кандидат за кмет на видинската община Брегово и покровителите му настояват, че в края на изборния ден им е нанесен побой от последователи на техния опонен...
Още по тематиката Местни избори 2019
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР