Висок адреналин и силна спортна страст на 34-то издание на

...
Висок адреналин и силна спортна страст на 34-то издание на
Коментари Харесай

Висок андреналин и спортна страст на „Рали крос Ловеч“

Висок адреналин и мощна спортна пристрастеност на 34-то издание на „ Рали крос Ловеч “. Имено там обичайно се събират автомобилисти от цялата страна.

Ралито е I-ви кръг от Националния шампионат по рали-крос в страната. Атрактивно съревнование, което постоянно притегля доста аудитория, се организира от края на предишния век, с няколко спирания.

На събитието участваха и кандидат-депутатите от ГЕРБ-СДС Николай Нанков, Иман Миховски, Петя Димитрова и Адриана Младенова, които поддържаха участниците в стартиралите тимове.

Вчера на трасето са се провели тренировките, а през днешния ден при отлична организация се организираха главните дисциплини.

„ Бях благополучен да бъда там дружно с моя другар Илия Царски, с който разговаряхме освен за спортния хъс на участниците и пристрастеността към високи скорости, само че и за нещо доста, доста значимо – сигурността на надпреварата, на публиката и в по-широк проект – за пътната сигурност въобще. Той е авто играч, притежател на доста шампионски трофеи и лице на акциите „ Шофирай рационално и не бъди играч на пътя “ и „ Обади се като стигнеш “. Тези дни ще имаме опция още да беседваме с него за сигурността на пътя с акцент върху децата “, показа Нанков.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР