Виртуалният секс е еротичен обмен между двама или повече хора,

...
Виртуалният секс е еротичен обмен между двама или повече хора,
Коментари Харесай

Съвети при виртуален секс

Виртуалният секс е сексуален продан сред двама или повече хора, без значение дали посредством видео диалог, телефонен диалог или текстови известия. Ако сте срещнали някого онлайн и сте подготвени да станете интимни виртуално, преди да сте такива в действителния свят, или може би имате сътрудник в действителния живот, само че сега не можете да бъдете дружно - това е идеалното решение за вас.
Прочетете още
В случай че към момента не познавате индивида насреща и сте загрижени за сигурността в интернет, има няколко неща, които можете да извършите, с цел да практикувате безвреден виртуален секс. Помислете дали да не скриете лицето си и не включвайте идентификационни знаци като татуировки или фонови идентификатори в фотосите.

Правете фотоси на тялото единствено под избрани ъгли или единствено на избрани елементи. Опитайте загатната голота, без да показвате непотребни детайлности. Носете секси маска, с цел да скриете самоличността си. Използвайте друг телефонен номер или имейл адрес, в случай че се чувствате разтревожени.

След като обърнахме внимание на сигурността, идва ред на занимателната част. Възползвайте се от тези препоръки при виртуален секс, с цел да имате буйно и запаметяващо се виртуално преживяване.

1. Споделяйте желанията си
Като за начало не се колебайте да изразите желанията си, установете границите си и обяснете какво сте подготвени да извършите и какво не. Ако това ви звучи прекомерно съществено, направете го секси! Ако пък сте срамежливи, помолете любовника си да ви каже какво би ви направил и нежно да прошепне какви милувки би се радвал да получи от вас.

2. Бъдете спонтанни
Страхотното на виртуалния секс е, че може да стартира на всички места и когато и да е, тъй че, в случай че имате уговорена среща за уикенда, можете да започнете любовната игра авансово. По този метод и двамата ще мислите един за различен и ще фантазирате доста, преди да се свържете онлайн. Изпращайте къси палави известия, напишете какво долни дрехи носите, какъв брой секси се чувствате.

3. Секси пратка
Дори в този момент да не можете да сте дружно, въпреки всичко можете да се почувствате физически по-близки и да предразположите себе си и колегата си с един секси колет, който да му бъде доставен до у дома. Включете секс играчки, свещи, шоколад или друга храна-афродизиак, затоплящи масажни масла. Помолете любовника си да го пратката на камерата, до момента в който гледате. По този метод можете да се почувствате физически свързани отдалеко и да видите по какъв начин сътрудникът ви опитва с подаръците и подтиква сетивата си.

4. Създайте атмосфера
Направете сантиментална ситуацията към вас, запалете ароматни свещи, налейте си чаша вино. Приглушете осветлението, пуснете мудна музика и експериментирайте с ъглите на камерата преди срещата.

5. Играйте еротични игри
Без значение дали става дума за истина или предизвикателство, стрип покер или игра със зарове, половият ви живот сигурно ще бъде трогателен, в случай че включите малко игри в менюто. Игрите могат да отворят нови равнища на другарство и да ви разрешат да изразявате най-еротичните си мечти един с различен.

6. Телефонен секс
Виртуалният секс не е наложително да е на видео. Ако се чувствате срамежливи, гласът на любовника ви може да е задоволителен, с цел да ви възбуди, тъй че вдигнете телефона и започвайте. Кажете по какъв начин се чувствате, какви облекла носите и какви са еротичните ви стремежи. Използвайте бутона за свободни ръце и се докосвайте, до момента в който слушате колегата си.

7. Секс играчки
С няколко подобаващи секс играчки, можете напълно да забравите, че вършиме секс виртуално, а не в действителния свят. Особено в случай че и двамата с колегата ви се стимулирате по едно и също време. Освен това, към този момент съществуват безжични секс играчки, да вземем за пример вибратори, които се ръководят с отдалечено. Така ще можете безусловно да се оставите в ръцете на колегата си, даже той да не е до вас.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР