Виновникът за потрошените коли на ул. „Поп Манол обичал бързите

...
Виновникът за потрошените коли на ул. „Поп Манол обичал бързите
Коментари Харесай

Свидетел на мелето в Кършияка: Истинско чудо е, че няма пострадали, водачът най-редовно форсира из улиците

Виновникът за потрошените коли на ул. „ Поп Манол " обичал бързите скорости. Това показа мъж, който постоянно засича автомобила в квартала. 28-годишният пийнал мъж, е карал черна s-класа, съгласно думите на очевидци „ по-нов модел”.

Както TrafficNews към този момент заяви, мъжът се е опитал да избяга от местопроизшествието, само че е бил заловен от служители на реда на бул. „ България” и е арестуван.

Сигналът за 8 потрошени коли е подаден нощес в 21:30 ч. в бранш „ Пътна полиция”. Пробата на младия лидер с дрегер посочила съществуване на над 2 промила алкохол.

„ По последни сведения не 8, а 15 коли са блъснати. Щетите са доста. Когато пристигнах сутринта, колите бяха накачени по тротоарите, само че ги смъкнаха. Днес притежателят на три от колите ще подава тъжба в полицията. Една от колите беше забита даже в дирек. Не знам с каква скорост е карал, само че това е ненормално. Събуждаш се и колата ти е тотал вреда – безумство, добре че няма пострадали”, описа за TrafficNews юноша, който живее в региона.

Друг мъж работещ наоколо до случилото се, споделя че много постоянно засича автомобила на причинителя и твърди, че е фен на бързите скорости, само че не го познава.

„ Почти постоянно се изсилва по улиците, когато го засичам. Не знам по какъв начин към момента няма някой потърпевш, само че е въпрос на време това да се случи, в случай че не му бъдат наложени някакви наказания. В продължение на няколко метра мерцедесът избутваше едно " Пежо ", даде на задна и по-късно продължи по пътя си”, твърди очевидец на случая.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР