Винаги усещам българското във въздуха, но най-силно, когато се връщам

...
Винаги усещам българското във въздуха, но най-силно, когато се връщам
Коментари Харесай

ГОРЕЩО! Григор Димитров разплака българите с тези силни думи: Когато се връщам у дома тук в България…

Винаги чувствам българското във въздуха, само че най-силно, когато се връщам вкъщи тук в България. Това съобщи Григор Димитров пред утринния блок на Нова телевизия.

Той означи, че най-силно усеща това още когато стъпи на българска земя, като това чувство е неверятно.
„ Не съм и мечтал за тази голямо обич – признава той. – Това ми дава ужасно доста мощ. Дава ми невероятни страсти. Миналата година триумфът бе в действителност необикновен и го реализирах с помощта на фамилията ми и почитателите “.

Той удостовери, че има проблеми с рамото и присъединяване му на шампионата в София остава под въпрос.

„ Имах проблеми в последните няколко месеца – сподели Димитров. – Минах прегледи и в този момент ми остава да очаквам. В такива обстановки нищо не можеш да направиш “.

За старта на сегашния сезон той съобщи, че е очаквал по-добро начало и има отчаяние у него.

„ Винаги би трябвало да запазиш себе си и полезностите си, без значение кой си в ранглистата. Да си индивида, който си – сподели още Гришо. – Това е най-важно. А по какъв начин играеш, се отразява в ранглистата. Опитвам непрестанно да усъвършенствам играта си. Има съгласие в екипа ми и това се вижда “.

За представянето на Роджър Федерер на Откритото състезание на Австралия Димитров означи, че той е играл през предходната година доста по-малко мачове и това му се отразява. Освен това демонстрира, че към момента се забавлява същински на корта, което е доста значимо.

„ В момента Чунг ми харесва най-вече от всички – призна Димитров.- Показва блестяща игра. Физически е доста добре развъртян, само че играта му е много забавна “.

За джентълменските си реакции на корта Димитров съобщи, че реагира на момента и не мисли, а реагира човешки.

„ В момента не се усещам по-различен – сподели още Димитров. – Продължавам да работя и да преследвам задачите си. Не върша нещо с цел да се одобрявам на хората. Всеки има своя гений и своя огън и би трябвало да го откри. Всеки се оправя самичък с това “.

За персоналния си живот Димитров разяснява, че би желал да скрие множеството неща и слага ясна граница сред персоналното и професионалното и държи на нея.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР