Винаги сме били против даването на оръжие на Украйна. Смятаме,

...
Винаги сме били против даването на оръжие на Украйна. Смятаме,
Коментари Харесай

Нинова: Ние осъдихме войната в Украйна и виниги сме подкрепяли украинските бежанци, но България не трябваше да предоставя военна помощ - Топ новини

Винаги сме били срещу даването на оръжие на Украйна. Смятаме, че това ни прави страна в спора и през днешния ден още веднъж поредно гласувахме срещу. Ние осъдихме войната в Украйна и виниги сме подкрепяли украинските бежанци, само че България не трябваше да дава военна помощ. Всякаква помощ за страдащите хора – да, само че даването на оръжие единствено удължава тази война. Няма по какъв начин с даването на оръжие да постигнеш мир.

Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по БТВ водачът на БСП Корнелия Нинова по мотив решението на Народното събрание да предоставим военна помощ на Украйна.  

„ Днес се получи доста забавна коалиция. Ние я нарекохме „ коалиция на войната “. Интересното е, че Демократична България гласоподаваха с Движение за права и свободи, а Политическа партия с ГЕРБ. Най-интересна е позицията на Стефан Янев, който до през днешния ден не спираше да споделя, че не би трябвало да предоставяме оръжие на Украйна. Всичко това демонстрира, че в Народното събрание има едни плаващи болшинства и политическа неустойчивост “, разкри тя.  

„ С връщането на хартиената бюлетина даваме правото на хората, които ги е боязън от машините приемрно, да гласоподават. Ние не желаеме премахването на машинното гласоподаване. Даваме опция хората да изберат дали да гласоподават с хартиена бюлетина или с машина. За нас връщането на хартиената бюлетина ще увеличи изборната интензивност. Освен това в обществото има подозрения към машинното гласоподаване и ние също имаме подозрения за операции “, разяснява Нинова измененията в Изборния кодекс, с които се връща гласуването с хартиена бюлетина.  

„ Защо пратиха правосъдна защита в 7 часа сутринта в дома ми? Навсякъде пращат призовкари, а на мен, която всеки ден съм пред камерите, в 7 сутринта идват хора с револвери, тормозят съседите ми, мен, фамилията ми. Това е опит за душевен напън. Двама униформени от правосъдна защита звънят по звънците на съседите да ме търсят. Това е неприемливо “, безапелационна бе Корнелия Нинова. 
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР