Винаги съм се възхищавала на жени, които знаят как да

...
Винаги съм се възхищавала на жени, които знаят как да
Коментари Харесай

Когато Красавицата и Звярът се намират в един човек...

Винаги съм се възхищавала на дами, които знаят по какъв начин да иронизират себе си и съм се старала да бъда една от тях, тъй като възприятието за комизъм и умеенето за самоирония са едни от най-силните човешки качества, заслужаващи възторженостти.

Никой не е съвършен и Слава Богу, в противоположен случай светът щеше да бъде толкоз скучно и еднакво място. За благополучие няма и хора, които постоянно да излизат добре на фотоси, тъй като тях щяхме да ги ненавиждаме откровено.
 Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос Edna предлага Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос
Сигурно ви се е случвало много постоянно следното - снимате се сами и се харесвате, снимате ваши другари и фотографията им става неповторима, само че когато пристигна техен ред да ви снимат - ами... изглеждате като маймуна, която към момента не е достигнала стремежи стадий на еволюция.

Но умерено, всеки има такива моменти и няколко смели дами с възприятие за комизъм демонстрират, че всеки има неприятни дни и никой не наподобява съвършен от самото начало.

В галерията ни можете да видите техните занимателни фотоси преди и след, а ние ви провокираме и вие да си извършите такива и да се позабавлявате с резултатите!

Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР