Винаги съм бил за истината. И след като има няколко

...
Винаги съм бил за истината. И след като има няколко
Коментари Харесай

Борисов: Винаги съм бил за истината, полицаите да разберат, че паднал човек не се бие

Винаги съм бил за истината. И откакто има няколко отговорни страни, добре е да има комисия и да прегледа тези обстоятелства и условия. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на основаването на анкетна комисия, която да изследва имало ли е полицейско принуждение на митинга на футболните почитатели, съобщи кореспондент на “Фокус " .

" Ние не сме проверяващ орган и тези комисии са повече говорилни, само че обществото има потребност да разбере кой, за какво и по какъв начин позволи на агитки на организират кротичък митинг, кой вкара хората в тесните улички. И несъмнено, служителите на реда би трябвало да схванат един път вечно, че паднал човек не се рита. Това е главен закон, даже в спорта, даже в най-кървавите бойни спортове. Затова сме подкрепили комисията ", сподели Борисов.

По думите му главната виновност е на БФС, тъй като една седмица разиграваха почитателите и в един миг полицията се оказа, че няма нито надлежните проекти, нито опция да се приготви за това знаещо се авансово събитие, че ще приключи по този начин.

“Това е държавно управление на Политическа партия и всички министри с изключение на Мария Габриел са техни министри ", бе безапелационен той.

Борисов разяснява и желаната оставка на вътрешния министър Калин Стоянов и поисканите отчети от Денков за случилото се на митинга против БФС предишния четвъртък като уточни, че не може да приказвам от името на учен Денков.

“Темелакиев беше заместник-министър на Бойко Рашков. Последните три години всичко, което е било на междинен и управнически пост от времето на ГЕРБ беше уволнено ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР