Винаги съм бил сигурен, че ще победя. Щях да бъда

...
Винаги съм бил сигурен, че ще победя. Щях да бъда
Коментари Харесай

Винаги съм знаел, че ще победя, заяви Тръмп

Винаги съм бил сигурен, че ще победя. Щях да бъда доста отчаян, в случай че не бях спечелил. Това съобщи американският президент Доналд Тръмп във връзка с президентските избори в Съединени американски щати, които той завоюва в оспорвана борба със противника си Хилъри Клинтън.

Така той отхвърли изказванието в скандалната книга на Майкъл Уол, че не е желал да завоюва конкуренцията. В типичния си жанр, той още веднъж жигосах и книгата, и изказванието като " подправени вести ". По думите му, на неговите предизборни събития са се събирали повече от 20 000 души, с което някогашният държавен секретар не може да се похвали. Той още веднъж атакува Клинтън поради това, че е употребила известни звезди от шоубизнеса за акцията си.

*TONIGHT, ITV, 10PM*
My world exclusive interview with US President @realDonaldTrump -a fascinating hour with a fascinating man. pic.twitter.com/MKFpqFYxRf
— Piers Morgan (@piersmorgan) 28 януари 2018 година

В изявлението за ITV, траяло 1 час и излъчено късно вечерта в неделя, той дава отговор на разнообразни въпроси, измежду които Парижкото съглашение за климата, феминизма, известния си профил в " Туитър ", сватбата на английския принц Хари и други.

По отношение на Парижкото съглашение , от което разгласи, че отдръпва страната, Тръмп разгласи, че може да промени решението си, само че единствено в случай че документът бъде предоговорен. Сега той е " неприятна договорка за Съединени американски щати ", повтори довода си известният песимист по отношение на климатичните изненения и техните последствия.

Тръмп отхвърли да поддържа феминизма . Той съобщи, че поддържа еднообразно всички - и мъже, и дами. В същото време даде висока оценка на дамите, с които работи. По думите му, те се оправят чудесно. Уважавам дамите, увери президентът. На припомнянето обаче за скандалните реплики против дами, които бяха изнесени, той напомни, че все пак измежду гласувалите за него са и доста американки.

Пред английската телевизия, Тръмп не скри убеждението си, че е доста известен в страната и доста британци утвърждават ръководството му, макар подписката против визитата му в Лондон.

Запитан и за здравословното си положение, което бе оповестено обществено по-рано след рутинния за поста му годишен обзор, Тръмп със удовлетворение означи, че е в прелестно здраве и се храни добре.

Както е известно, президентът постоянно оповестява позициите си по разнообразни въпроси посредством профила си в " Туитър ". За интензивността си там, той призна, че постоянно написа известията си от леглото.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР