Винаги съм бил обективен човек. Не мога да не отчета,

...
Винаги съм бил обективен човек. Не мога да не отчета,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ако президентът даде мандата на ДБ, все още има шанс за правителство

" Винаги съм бил справедлив човек. Не мога да не доклада, че последния месец се работи вярно. Вежди Рашидов се срещна с Ердоган, президентът Радев също и тематиката за миграцията бе сложена. Не мога и да не кажа, че Бойко Рашков бе излъчен от Радев и тази виновност би трябвало да се поеме ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с кмета на Ямбол -  Валентин Ревански, с който разясниха миграционния напън по границата. 

" В случая съм оптимист. Преди две години имахме 0 миграционен напън. Дължеше се на професионализма на българските граничари, персоналната ангажираност на президента Ердоган и на Урсула фон дер Лайен. Трябва да се оправим с този проблем ", уточни Борисов.

По време на срещата  депутатът от ГЕРБ и някогашен министър на енергетиката Делян Добрев заяви, че: " Тази седмица Народното събрание одобри 5 закона и две решения. От тези 7 законодателни акта, 5 са импортирани от ГЕРБ. Тези решения са доста значими. Ние задължихме Министерски съвет да промени Плана за възобновяване и резистентност и да подсигурява бъдещето на ТЕЦ-овете в този регион ".

" Законопроект за горивата. Преди 3-4 месеца горивата по бензиностанциите бяха 3,50 лева, в този момент са 2,50 лева Приехме закон за изземване на свръхпечалбите на " Лукойл ", с което ние ще вземем 70% от разликата, която им дава дерогацията. 70% от тази разлика ще влизат в държавен фонд и ще бъдат връщани на хората. Това са 2 милиарда, разграничено на 2 млн. водача. Всеки водач ще получи ваучер от 1000 лева ", добави още Добрев.

" От както " Промяната " я няма, бензинът падна с 90 ст. Отивате на бензиностанцията и го проверявате. Нито войната е свършила, нито връзките в света са се подобрили. Обещахме. Не е лев, само че са 90 ст. ", сподели Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР