Винаги съм бил коректив на ръководството на БСП. За мен

...
Винаги съм бил коректив на ръководството на БСП. За мен
Коментари Харесай

Кирил Добрев: БСП е загубила 50% от младежкия си вот и толкова от вота на пенсионерите

" Винаги съм бил коректив на управлението на Българска социалистическа партия. За мен постоянно е имало една партия ", изясни Кирил Добрев. Той дружно с Александър Симов разясниха бъдещето на лявото в " Лице в лице " по Би Ти Ви.

Според Симов би трябвало да се получи изясненост кой къде е и тогава да се върви към обединяване. Добрев му зададе въпроса по какъв начин да се разбере кой къде е и подсети, че Българска социалистическа партия е изгубила електората си. " Загубила е 50% от младежкия си избор и толкоз от вота на пенсионерите ", сподели той.

" Българска социалистическа партия е в рецесия, проличава си по процесите ", съобщи Симов. " Проблемът ми е с това, че 2/3 от " загрижените " не са работили през последните години ", добави той.

Добрев изясни, че казусът не е единствено в Нинова, а във всички към нея, които я поддържат, " до момента в който тя прави дивотия след дивотия ". 

За Симов Българска социалистическа партия се е пробвала да направи лявото обединяване. " В Българска социалистическа партия не е останал нито един от някогашните й ръководители ", изясни Кирил Добрев.  
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР