Винаги при финалното редене на листите има някой, който е

...
Винаги при финалното редене на листите има някой, който е
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Аз подписвам листите за НС и нося отговорност за това |

Винаги при финалното редене на листите има някой, който е неудовлетворен. Аз подписвам листите и нося отговорност за това. След изборите ще се свика нашият народен конгрес. 

Това съобщи съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов по Нова тв, като разяснява желаните на Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева от Методи Лалов, както и недоволството от подребата на листите в София и. 

Готов съм да се извиня на всеки, който се е засегнал от някакви мои дейности, добави той. Трети избори вършим тази година, освен гласоподавателите, и партийните деятели са изморени и изнервени, изясни ген. Атанасов. 

Преди 4 години съм предизвестил управлението на " Да, България " по какъв начин се държи Методи Лалов, добави той. 

Подкрепихме Лозан Панов, тъй като той постоянно е бил човек, като разяснява думите на Панов, че е трябвало и ГЕРБ, и Движение за права и свободи да бъдат поканени на диалози за сформиране на държавно управление в 46-ото Народно заседание. 

Що се отнася до Румен Радев - той поддържа митингите, само че в ИК има 27 сътрудници на някогашната Държавна сигурност, да си ги носи на рамо, сподели още Атанасов. 

С ГЕРБ няма да беседваме, безапелационен бе той. 

Този човек Стефан Янев почти се оправя със дилемите. Ще търсим обаче ярка персона, която може да преведе България през рецесиите, разяснява Атанасов вид за идващ министър председател на страната. Най-нормално е тази фигура да бъде излъчена от всички партии в идната управническа коалиция, това е въпрос на договаряния, безапелационен бе водачът на ДСБ. 

Атанасов посочи, че към момента никой от " Продължаваме промяната " не се е свързвал с Демократична България за диалози за съглашение. Народът е споделил: " Ако беше елементарно, нямаше да се падне на нас ", ще се оправим, увери той. Да забележим резултатите от изборите, какво ще ни отредат хората, подчерта Атанасов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР