Винаги материалното е било изкушение за човека. Има жени, които

...
Винаги материалното е било изкушение за човека. Има жени, които
Коментари Харесай

Дали жена, която държи на материалното, може да обича истински

Винаги материалното е било прелъщение за индивида. Има дами, които биха дали всичко, с цел да получат пари, нова кола или апартамент. Това не е оригиналност. Още в предишното са били сключвани бракове за материална полза. Но това ли е най-важното? По принцип в живота нещата, които не се заплащат с пари са най - скъпи и хубави, само че материалистките не е по този начин. Много по - елементарно е вместо да поставят старания сами да изградят живота си, да си намерят богат мъж и да получат всичко на тепсия. 

Подготвили сме ви някои от знаците, които ще ви оказват помощ да разберете дали вашата годеница е златотърсачка или не.
В света на материалното
В днешно време стана съвременно да поддържаме връзка във виртуалното пространство. Всяко едно качване на храна, пиво или безсмислена покупка, пока...
Прочети повече
Обикновената жена е скромна 

Тя има отлична оценка за себе си и знае какво може. Но тази жена в никакъв случай не парадира с качествата си и избира да е самостоятелна. Тоест нейна цел е да извоюва всяка своя заслуга и се бори до край.
Обикновената жена демонстрира интерес към фамилията ти. 

Когато тя непрестанно се вълнува от твоето семейство това е сигурен знак, че те обича. Нея не я интересува какъв брой пари си спечелил, а вместо това избира с часове да си приказва с майка ти да вземем за пример.
За не материалната жена фамилията е всичко, то е водещата мощ в живота.

Обикновената жена сияе, когато те види
Какво ненавиждат мъжете у една жена?
Какво те тормози в колегата ти? Всеки знае, че и мъжете, и дамите имат избрани аспекти на другия, които въобще не ни харесват. М...
Прочети повече
Когато нямаш материалистка отсреща си елементарно би забелязал обстоятелството, че жена ти свети от благополучие, когато сте дружно. Истинската обич не би могла да се изиграе по сюжет, тя си проличава от километри. Жената, която те обича се интересува от това по какъв начин се чувстваш, по какъв начин е минал деня ти. Тя съпреживява твоите проблеми и я е грижа за теб.

Материалната жена се интересува от парите ти, парцелите ти и всевъзможни други скъпи придобивки. Тя не може да живее умерено в случай че не си в положение да ѝ осигуриш скъпи прекарвания, първокласни заведения за хранене. 
Обикновената жена избира да ти подготви вечеря персонално, тя не претендира да я водиш по заведения. За нея са значими нещата, които не се купуват с пари.

Връзката с материалистка няма да просъществува постоянно. Още при първата компликация тя ще се откаже от теб и ще откри различен, който да задоволи материалните ѝ потребности. Материалистката не би желала да изградите бъдещето си дружно от нулата, тя ще изиска да получи всичко на готово.

Когато си избирате спътница в живота помислете над признаците, които ви представихме и преценете дали сте се спрели на подобаващата жена или единствено си губите времето с следващата златотърсачка.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР