„Винаги когато и да искаш вот на недоверие към правителството

...
„Винаги когато и да искаш вот на недоверие към правителството
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Корупция и бедност вървят ръка за ръка

„ Винаги когато и да искаш избор на съмнение към държавното управление на ГЕРБ, си просрочен. Корупция и беднотия вървят ръка за ръка. Няма по какъв начин да се оправиш с корупцията, без да се оправиш бедността”. Това разгласи в предаването „ Тази събота” Кирил Добрев от Българска социалистическа партия във връзка претенции избор на съмнение към кабинета.

По думите с вота социалистите не саботират европредседателството, тъй като за европейските ни сътрудници не е загадка, че у нас има корупция.

„ В момента вървят покупко-продажби по ръба на закона. Например изпълняващият длъжността началник на Главна дирекция „ Изпълнение на наказанията” (ГДИН) купува гориво на цена по-висока от тази, която е по бензиностанциите. Затворите са ощетени с милиони левове още от предходната година. Госпожа Цачева (министърът на правораздаването Цецка Цачева) би трябвало да е наясно с тези неща, би трябвало да ги следи”, даде образец депутатът от Българска социалистическа партия.

Според него антикорупционният закон, който в този момент се внася, няма да се оправи с корупцията.

„ Имало е корупция при всяко едно ръководство. Въпросът е да има политическа воля да се борим с нея”, сподели още Добрев.

Вижте цялото изявление във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР