Винаги искаме да имаме снимки, на които да изглеждаме уверени,

...
Винаги искаме да имаме снимки, на които да изглеждаме уверени,
Коментари Харесай

12 трика, с помощта на които всяка дама от снимката ще изглежда като холивудска звезда

Винаги желаеме да имаме фотоси, на които да изглеждаме уверени, слаби и красиви. Но заради неправилната позиция или ъгъл, постоянно положителната фотография отива напряко в кошчето.

За да изглеждате постоянно красиво на фотосите, нашият екип е подготвил за вас 12 лесни печеливши позиции, които акцентират мощните страни на фигурата и крият минусите й, в случай че има такива.

Номер 1

Най-лесната и една от най-успешните позиции. Поставете едната ръка на бедрата си, а другата малко по-долу. Тази поза основава пространство сред ръцете и тялото. Талията ще наподобява по-тънка, а ръцете – по-елегантни.

Номер 2

Тази поза е сходна на предходната, само че тук дясната ръка е просто свободно отпусната. Моделът е леко извърнат, а тялото е извито към отпуснатата ръка.

Номер 3

Ако наоколо има ограда, парапет или маса, тогава можете просто да се облегнете върху този детайл с ръце. Важно е да се следи раменете да не се издигат доста, в противоположен случай шията на фотографията ще бъде невидима.

Номер 4

Не постоянно е належащо да се избира съответна позиция на ръцете. Съвсем обикновено е да ги оставите в естественото им състояние, отпуснати. Същото може да се каже и за краката. Обаче запомнете, че е по-добре да прехвърлите тежестта си върху единия крайник.

Номер 5

Можете да се облегнете на лактите. В този случай е по-добре да се снима в профил. Тази позиция ще подчертае контура на тялото и ще подчертае ръцете. Подходяща за снимане на закрито и навън.

Номер 6

Често нормалните позиции са най-успешни. Прехвърлете тежестта на тялото върху единия крайник и леко наклонете тялото. Силуетът ще одобри формата на буквата S.

Номер 7

Страхотна позиция, която е доста подобаваща за снимане на портрети. Свийте ръцете в лактите и ги сложете върху някакво нагорнище. В същото време можете да обърнете главата си малко встрани.

Номер 8

Линиите на фотографията разрешават на фена да прикове погледа си към главното – към модела. Леко докоснете, само че не се опирайте на стената, парапета или клона на дървото. И тази поза също е доста подобаваща за снимане на портрети.

Номер 9

Ако не знаете какво да вършиме с ръцете си, просто ги сложете зад тила си или ги скрийте в джобовете си. Това е необикновена, само че елементарна поза. Важното е да държите ръцете си в джобовете отпуснати.

Номер 10

Най-лесната позиция за портрет и подобаващ ракурс, от който ще изглеждате по-слаби. Завъртете се леко встрани, изправете гърба и повдигнете брадичката.

Номер 11

Ето още една позиция, която е подобаваща за снимане на портретни фотоси. Сложете си ръцете на стената и леко се облегнете на нея. Тогава ръцете ви ще останат в фрагмента, само че цялото внимание ще бъде фокусирано върху лицето.

Номер 12

Смята се, че кръстосаните крайници и ръце основават един тип психическа преграда сред хората. Но въпреки всичко си коства да опитате да ги кръстосате на фотографията. Тази позиция ще изправи раменете ви и ще удължи шията ви. И на фотографията ще изглеждате решително.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР