Винаги е приятно когато ни се усмихне някой, чиято усмивка

...
Винаги е приятно когато ни се усмихне някой, чиято усмивка
Коментари Харесай

5 домашни трика за по-бели зъби

Винаги е прелестно когато ни се усмихне някой, чиято усмивка сияе. Въпреки това множеството хора се сблъскват с проблем – зъбите с течение на времето се изхабяват и пожълтяват. Ако се обърнем към ортодонт, той сигурно ще ни помогне, само че на висока цена. Има и по-лесен и по-евтин метод да си помогнем сами и зъбите ни да си върнат блясъка посредством тези 5 домашни трика.

Първото нещо са обелките от банани. Обелките имат мощен избелващ резултат. Трябва единствено да потъркаме противоположната страна на обелката в зъбите си за 1-2 минути на ден.

Второто нещо, което може да ни помогне, са ягодите. Освен, че са вкусни, те са доста ефикасни за избелване на зъбите. Трябва единствено да ги намачкаме и да сложиме сместа върху зъбите си за две-три минути, а по-късно изплакваме добре.

Третият трик са морковите.

Единственото, което се изисква от нас е да ги обелим, да ги измием и да ги хапнем сурови. По този метод се почиства плаката от зъбите.

Четвъртият трик е да спрем да пушим, в случай че сме пушачи. Ясно е, че пушенето потъмнява зъбите ни. Ако спрем цигарите, обезателно ще забележим разликата.

Последният съвет е да използваме сламка. Особено когато пием доста студено или доста топло, с цел да не се допира течността до зъбите.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР