С напредването на възрастта кожата ни започва да се променя.

...
С напредването на възрастта кожата ни започва да се променя.
Коментари Харесай

Вечерна маска за лице със силно подмладяващ ефект

С напредването на възрастта кожата ни стартира да се трансформира. Това се дължи както на по-малката разтегливост, по този начин и на всички години, през които кожата ни е била подложена на слънце и други въздействия. Резултатът от тях е освен появяването на бръчки по кожата, само че и е допустимо да се появят петънца. За да се отървем от тях и да се подмладим с 10 години, има доста елементарен метод. Днес ви представяме вечерна маска, която се подготвя с: 3 с.л. ориз, 1 с.л. мляко, 1 с.л. мед и чаша вода.

Първата стъпка, която би трябвало да създадем, е да сварим ориза във водата на междинен огън. Когато се свари, изключваме котлона, изчакваме няколко минути и прецеждаме, като резервираме водата. След това прибавяме млякото и меда. Разбъркваме хубаво и нанасяме маската върху лицето си. След това оставяме да подейства в продължение на десетина, петнайсет минути.

После е добре да изплакнем маската с водата от ориза. За да има оптимален резултат, е добре да прилагаме тази маска поне един път на седмица. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР