Винаги е интересно да разберем някои дълбоки аспекти на своята

...
Винаги е интересно да разберем някои дълбоки аспекти на своята
Коментари Харесай

Тест: Изберете си място на дървото и открийте скритите си емоции и желания

Винаги е забавно да разберем някои дълбоки аспекти на своята персона, както и да научим по какъв начин и къде се вписваме в света към нас.

Днес ви предлагаме да извършите този къс психоемоционален тест, създаден от известния английски психолог Пип Уилсън.

Уилсън e специалист по прочувствена просветеност и учене посредством прекарване . Той основава теста с дървото , с цел да помогне на деца, младежи и възрастни да осъзнаят своите усеща и страсти.

Този тест ни оказва помощ да разпознаем и засилим страстите и до известна степен да разберем обществения си статус в обществото. Целта му е да помогне на хората да усилят оптимално личния си капацитет и да реализират баланс в живота.

За да извършите теста, би трябвало единствено да погледнете картинката долу.  Дървото съставлява познато място или конюнктура като учебно заведение, работно място, вашето семейство или другарски кръг. Всяка дрънкулка на дървото символизира разнообразни страсти и усеща посредством позицията и езика на тялото си.

Трябва да изберете две от човечетата , които стоят на дървото и са номерирани с цифри от 1 до 21. Първият ви избор би трябвало да е фигурката, с която се идентифицирате, а вторият – какъв ви се желае да станете в бъдеще.

По този метод първото число ще разкрие какви са страстите ви сега и по какъв начин ви виждат близките, до момента в който второто определено число ще покаже към какво положения на духа неумишлено се стремите.

Запомнете номерата, които сте избрали, и разберете в галерията какво разкрива за вас този тест:
 Скритите страсти и стремежи, които разкрива пробата с дървото  Скритите страсти и стремежи, които разкрива пробата с дървото  Скритите страсти и стремежи, които разкрива пробата с дървото  Скритите страсти и стремежи, които разкрива пробата с дървото
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР