Вили и отдадения й екип посрещнаха гостите с атрактивни коктейли,

...
Вили и отдадения й екип посрещнаха гостите с атрактивни коктейли,
Коментари Харесай

Вили Боршуков посрещна гости, клиенти и приятели в новия дом на Магама

Вили и отдадения й екип посрещнаха гостите с атрактивни коктейли, забъркани от чаровни миксолози. В тях основен воин бе спиртната напитка, чието произвеждане има за цел събиране на средства за спасяването на застрашения от изгубване бял леопард. Валери Петровски и Анатоли Врайков сервираха живописен микс, разновидност на класическите скоч и сода и водка-тоник. Изисканото 12 годишно уиски Macallan и примиум водка Snow leopard бяха предоставени от Кока-Кола Хеленик Ботлинг Къмпани. В обичайния коктейл участва опушено шотландско уиски в композиция от домакински сироп от бъз, прясно изцеден сок от лимон и сода, а примиум водката изобретателно миксираха с домакински сироп от круша и благоуханен тоник.
Сред гостите, почели откриването бяха бизнес-дамите Елена Криситано, Славка Занева, Мая Косева, юрист Биляна Тончева, българската желязна лейди Нели Беширова, певицата Поли Паскова, младата изпълнителка Цвети Радойчева, Боряна Баташова, полковник Красимир Занев в компанията на Христина Василева, десетки стилисти, сътрудници и клиенти. Неотлъчно да домакина на събитието бе и уредника на празненството – брачният партньор на Вили – Тони Тодоров.



Новият салон Магама публично отвори порти, а най-любопитен за присъстващите бе Cocktail Color bar, в който ще бъде създадено особено цветово меню, в което ще се оферират коктейли и питиета, съответстващи на определения от клиентите цвят за коса.
След 30 години в бизнеса на хубостта салон Магама се реалокира на нов адрес, където ще посреща клиенти в лична постройка. На ул. „ Дамян Груев” 46 се намира триетажната сграда, където пространство намират всички услуги и действия, които Вили развива. Специално място е планувано за посетителите с натоварено работно всекидневие, в което жонглират сред грижата за себе си и бизнеса си.



„ Нека това място е благословено от Бог и всички, които идват тук да се усещат превъзходно, обгрижени, красиви и щастливи.” – бяха първите думи, с които Вили Боршукова приветства гостите. „ Нашата цел е всеки клиент, който си потегля от салона да бъде ухилен, удовлетворен и обслужен без взаимни отстъпки. “ – показа с неспокойствие майстор-коафьорът и главен мотор в работата и новаторската активност на салона. Тя е олицетворение на понятието „ Магама “, означаващо „ две стъпки напред “.


Интериорът на салона е решен в светли тонове, подбрани от самата Вили Боршукова. С избора на постройката тя поставя началото на нов стадий от развиването на активността си. Удължителите на Great Lengths и перуките имат свои пространства. Академия Kadiffe ще посреща експертите в обособена зала, а фризьорските услуги са ситуирани в уюта на осветлен от естествена светлина салон. Специално място е отделила за работата в Асоциация за предварителна защита на рака „ Промени живота си сега”. Асоциацията работи целогодишно за идеята, като всеки има опция да помогне с каквото може, набиране на средства за лекуване, повишение на здравната просвета и осведоменост на популацията, както и разпространение провеждането на постоянни профилактични прегледи. Подкрепа оказват и лекари в разнообразни области, онколози, гинеколози, мамолози, експерти вътрешни заболявания, кожни лекари и други


Удължаване на коса, микроблейдинг, грим, козметика, фризьорство, перуки, непрестанен грим, маникюр, медицински педикюр, ботокс, удължение на мигли, козметика и доста други познати на клиентите на Магама услуги, обичайно ще се оферират в новото пространство на салона.
С обилна заря бе маркирано откриването на новата постройка.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР