Виктория Томова отпадна още в началото на участието си на

...
Виктория Томова отпадна още в началото на участието си на
Коментари Харесай

Вики Томова отпадна още на старта в Мелбърн, Елизара Янева з...

Виктория Томова отпадна още при започване на присъединяване си на Откритото пърнество на Австралия слез загуба от олимпийската шампионка Белинда Бенчич с 1:6 2:6. Така българката не съумя да запише победа в главната скица на Australian Open и третото си присъединяване.

Поставената под №12 Бенчич, чието най-хубаво показване в Мелбърн е осминафинал през 2016 година, упражни тотална доминация на “Маргарет Корт Арена ” и се поздрави с триумфа след час и 7 минути игра.

Елизара Янева стартира на следващия ден присъединяване си в квалификациите при девойките на първия за 2023 година шампионат от Големия шлем - Откритото състезание на Австралия. Поставената под №3 в схемата пловдивчанка ще играе в първия кръг на пресявките против Габриел Вилегас от Австралия. За влизане в главната скица са нужни две победи.

България ще бъде показана от рекорден брой тенисисти на Australian Open. Директно от главната скица при юношите ще стартират първенците от „ Ориндж Боул " – Илиян Радулов и Адрияно Дженев, а при девойките Йоана Константинова и Росица Денчева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР