Виктория Томова няма да играе във втори кръг на Откритото

...
Виктория Томова няма да играе във втори кръг на Откритото
Коментари Харесай

Виктория Томова отпадна от откритото първенство на САЩ, въпреки силното си представяне

Виктория Томова няма да играе във втори кръг на Откритото състезание на Съединени американски щати - последния тенис шампионат от Големия шлем за сезона. Българката отстъпи на номер 98 в международната класация Лорън Дейвис с 2:6, 6:2, 3:6.

Въпреки мощната си игра, Томова съумя да вземе единствено втората част. В нея тя сподели постоянна игра в отбрана и добър темп. Това беше първи извоюван сет за българката на Откритото състезание на Съединени американски щати. През 2020 година тя също се класира за главната скица, само че отпадна след първия мач.

В третата част Дейвис беше много по-уверена и не позволи Томова да реализира изненада в Ню Йорк.

В първия кръг на Откритото състезание на Съединени американски щати отпадна и другата родна представителна - Цветана Пиронкова. Тя не съумя да повтори сензационното си показване от 2020 година, когато доближи четвъртфинал в първия си шампионат след паузата за майчинство.

Григор Димитров към този момент е във втори кръг и ще играе против Алексей Попирин от Австралия. Мачът им е първи на Корт 5 през днешния ден (1 септември) и ще стартира в 18:00 ч. българско време. Двамата са се срещали един път, като българският тенисист реализира победа при започване на 2021 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР