Виктория Петрова силно се е обезпокоила за косата си, разбра

...
Виктория Петрова силно се е обезпокоила за косата си, разбра
Коментари Харесай

Виктория Петрова оплешивява

Виктория Петрова мощно се е обезпокоила за косата си, разбра HotArena.

Водещата на новините по Би Ти Ви от години се грижи за това тя да е непроменяемо добре боядисана и поради това я поддържа с най-скъпа козметика. Това обаче има своята цена и тя по никакъв начин не е евтина.

Макар да има персонален коафьор, който всеки ден да се грижи за безупречния й тип на дребния екран, от няколко седмици Виктория се е насочила към спомагателна помощ за косата си. В края на зимата прическата й наподобява страдала от несъразмерното изсушаване и неналичието на задоволително витамини, по тази причина брюнетката била принудена да вземе незабавни ограничения против неприятни недостатъци. 

Наскоро Виктория била видяна да преглежда прескъпи серуми за коса в първокласен столичен бутик, като единствено 30 грама от чудодейният артикул са на стойност 300 лв. . На всичкото от горната страна новинарката била наплашена, че страда и от краткотрайна загуба на част от прическата си , което наложило и да се ресурси с първокласна марка козметика за коса, особено създадена за по-зрели дами. Според сътрудници на Виктория, тя изживявала тежко раздялата си със спортния министър Красен Кралев , която се отразила и на външния й тип, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР