Виктория Михайлова е новият кмет на община Калояново, кандидатката на

...
Виктория Михайлова е новият кмет на община Калояново, кандидатката на
Коментари Харесай

Община Калояново избра Виктория Михайлова за кмет

Виктория Михайлова е новият кмет на община Калояново, кандидатката на ГЕРБ/СДС завоюва балотажа с Пламен Николов, повдигнат от НФСБ с 2151 гласа против 1371 за нейния конкурент.

Днес се организира балотаж за избор на кмет на община Калояново. Избирателната интензивност се усили леко спрямо първия тур на 3 октомври. Към 20.00 часа бяха дали своят вот 39.42 на 100 гласоподавателите, което с 3 % повече от тези, които дадоха вота си предходната неделя.

Виктория Михайлова застава на кметския пост в средата на мандата, откакто кметът на общината Георги Георгиев бе отхвърлен поради шофиране след приложимост на опиати. В конкуренцията за кмет на общината участваха двамата му заместници Пламен Николов от НФСБ и Веселин Бонов от Българска социалистическа партия, както и предприемачът Ивайло Кръстев от " Обединени социалдемократи ". Избирателите изпратиха Виктория Михайлова и Пламен Николов на балотаж.

Виктория Михайлова е на 56 години, фамилна с две деца. Родното и място е Калояново, омъжена е и живее в Дълго поле. Завършила е ВФСИ „ Д. А. Ценов” – Свищов. Притежава образователно-квалификационна степен „ магистър “ по специалността счетоводство и надзор.

От януари 2004 година работи в Общинска администрация Калояново и заема длъжността Директор дирекция „ Обща администрация “. Споделя, че работата и напъните и са били постоянно ориентирани към рационално и дейно консумиране на бюджетните и европейските средства. Дългогодишен член е на Съюз на демократичните сили.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР