Виктория Капитонова излезе на загуба от „Ергенът“! Когато рускинята Виктория Капитонова

...
Виктория Капитонова излезе на загуба от „Ергенът“!
Когато рускинята Виктория Капитонова
Коментари Харесай

Виктория Капитонова се срина след „Ергенът“

Виктория Капитонова излезе на загуба от „Ергенът“!
Когато рускинята Виктория Капитонова взема решение да се включи в предизвикването „Ергенът“ преди година, тя се надява, че по този метод ще помогне на кариерата си като инфлуенсър да се развие, тъй като ще набере огромна известност. Днес обаче действителностите са други.



Рускинята е измежду най-непоносимите облици в предаването. Почти всички фенове остро я подлагат на критика и осъждат поради държанието й по отношение на Александра Гърдева. Това се оказва пагубно и за кариерата й.

Заради държанието си в „Ергенът“ Вики е изгубила огромна част от своите почитатели. Мнозина са спрели да я следват и да се интересуват от нея, откакто са видели по какъв начин се държи в риалити шоуто.

Виктория Капитонова отврати феновете най-много със сбърканата си ценностна система. Тя се появи като безспорен материалист, защото фантазията на живота й е да има „Ролекс“. Освен това реплики като „Наглост е второто щастие“ също направиха неприятно усещане на хората пред дребния екран.

Затова не е по никакъв начин чудно, че има отлив на почитателите й в обществените мрежи. Тя обаче се е подсигурила за този вид, тъй като не е по-зле във финансов проект.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР