Виктория Капитонова е имала съпруг по време на снимките на

...
Виктория Капитонова е имала съпруг по време на снимките на
Коментари Харесай

Виктория Капитонова се снимала в „Ергенът“ омъжена

Виктория Капитонова е имала брачен партньор по време на фотосите на „Ергенът“
Рускинята от „Ергенът“ Виктория Капитонова е измамила продукцията, като е влезнала в шоуто омъжена. Едно от главните условия е всяка участничка да е необвързана, само че се оказа, че много от тях са го нарушили.



В профила на инфлуенсърката във Facebook написа, че е сключила брак на 5 февруари 2021 година, а фотосите на „Ергенът“ започват през август същата година. Дори и да се е разделила със брачна половинка си след няколко месеца, невероятно е разводът им да е бил финализиран още през лятото.

Доста от по-наблюдателните фенове видяха, че в предаването Виктория носи пръстен, който наподобява на годежен. Той е с голям елмаз.

Засилват се подозренията, че рускинята е влезнала в шоуто не с цел да търси любовта, а с цел да стане известна. Преди дни тя пусна малко видео, в което споделя, че Виктор Стоянов не е нейният вид мъж, тъй като харесвала русокоси мъже и без брада, а на екран говореше по какъв начин възприема Виктор като своя мъж.

Междувременно Капитонова продължава да пада от ден на ден в очите на феновете. След снощния епизод тя стигна ново дъно, признавайки, че фантазията на живота й е да има часовник „Ролекс“. Мнозина я оповестиха за най-меркантилната жена, която в миналото са виждали, а самият Виктор остана изумен и отчаян да узнае, че тя чака от него да й обезпечи разточителен метод на живот.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР