Виктория и Дейвид Бекъм успяха да се съберат отново с

...
Виктория и Дейвид Бекъм успяха да се съберат отново с
Коментари Харесай

Семейство Бекъм отпразнува Великден на яхта

Виктория и Дейвид Бекъм съумяха да се съберат още веднъж с почти всичките си деца този Великден. В Instagram фамилията показа няколко фотоси от празненствата си на яхта.

Според фотоси от престоя им, споделени онлайн, Виктория и Дейвид Бекъм са избрали ден на яхта с всичките си деца. Липсвал е единствено най-малкият Ромео - той към момента живее във Англия поради футболната си кариера.
               

Носейки заешки ушички на главите си, Дейвид, Виктория, Бруклин, Круз и Харпър Бекъм позираха пред камерата. Присъстваше и брачната половинка на най-големия им наследник, Никола Пелц.

Въпреки вероятните конфликти сред Виктория Бекъм и Никола Пелц, фамилията остава сплотено. През март предходната година всички те се събраха в Париж, с цел да поддържат някогашната спайска на стилното ревю на нейната марка в разгара на Седмицата на модата. На патерици след травма, тя отдели време да поздрави гостите си и бързо прегърна брачна половинка си, седнал на първия ред.
               

Месец по-рано Виктория, Бруклин и Круз Бекъм заминаха за Лос Анджелис, с цел да поддържат Никола Пелц. Съпругата на най-големия наследник на фамилията направи своя режисьорски дебют с кино лентата " Лола ".

За предпремиерата 29-годишната Пелц можеше да разчита на свекърва си да я облече напълно в линия " Виктория Бекъм ". Доказателство, че напрежението е в предишното.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР