Адам Драйвър стои на ръба на небостъргач в град, напомнящ

...
Адам Драйвър стои на ръба на небостъргач в град, напомнящ
Коментари Харесай

Копола представи първия тийзър на Мегаполис

Адам Драйвър стои на ръба на небостъргач в град, напомнящ Ню Йорк. Той е подготвен да се хвърли в празнотата и като че ли може да управлява времето.


Легендарният режисьор Франсис Форд Копола показа първия клип от дълго чакания си епос " Мегаполис ", който ще взе участие в конкурсната стратегия на филмовия фестивал в Кан по-късно този месец.

Четиридесет и пет години след " Апокалипсис в този момент ", който донесе на Копола втора премия " Златна палма ", американският режисьор ще бъде в центъра на вниманието на Кан от 14 до 25 май, 13 години след излизането на последния му пълнометражен филм " Twixt ".

85-годишният Копола избра да пусне тийзъра на 4 май, на 88-ия рожден ден на брачната половинка си Елинор Копола, която умря предишния месец.

" Мегаполис постоянно е бил филм, отдаден на скъпата ми брачна половинка Елинор ", написа 85-годишният режисьор в Instagram. " Наистина се надявах да отпразнуваме дружно рождения ѝ ден на този 4 май. Но за жалост това няма да се случи, по тази причина ми позволете да споделя с всички един подарък от нейно име ", добави той.

Филмът, който съгласно американските медии има бюджет от над 100 млн. $, е римска политическа драма, пренесена в актуален Ню Йорк.

Заедно с Драйвър в актьорския състав влизат Джанкарло Еспозито, Дъстин Хофман, Обри Плаза, Лорънс Фишбърн и други /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР