Виктор Стоянов, който изигра Ергенът в първия сезон на шоуто,

...
Виктор Стоянов, който изигра Ергенът в първия сезон на шоуто,
Коментари Харесай

Благо Джизъса е слаба ракия! Ерген 1 Виктор Стоянов си го вади на всяка фуста, позорно е

Виктор Стоянов, който изигра Ергенът в първия сезон на шоуто, отново си няма гадже. Около година устоя връзката му с младата Мария, която му би шута след следващата невярност.

На Вики обаче, наподобява, въобще не му е неприятно без половинка. Той продължава да се изживява като плейбой номер едно на България.

Стоянов е по-вървежен даже от Благо Джизъса при дамите. Ако двамата си сравнят бройките, то най-вероятно Ергенът ще е с по-високото число.

Запознати разкриват, че Виктор бил като разгонен бик. Всяка вечер бил забелязван с друга жена по всемирски места. С всяка от тях изглеждал доста непосредствен и съкровен.

Както стана ясно преди година, някогашният гребец е доста известен измежду нежния пол поради външния си тип. Женкарството му обаче може да му попречи да има семейство.

Виктор изигра феновете на „ Ергенът “, че желае да си откри жена, а в действителност основната му цел беше да стане прочут. Неслучайно с победителката Виктория Капитонова не е направил даже опит за връзка. Веднага след финалната сцена на шоуто двамата повече не се видели. Не са се виждали и до през днешния ден.

Имаше миг, когато изглеждаше, че Виктор може да се влюби. Александра Гърдева съществено го беше впечатлила, само че тя съумя бързо да разбере, че мъж като него не е за сериозна връзка и му би шута.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР