Виктор Д., на 34 години от Криводол, познат с прякора

...
Виктор Д., на 34 години от Криводол, познат с прякора
Коментари Харесай

Още за кървавата касапница във Враца! Загиналият е Горилата

Виктор Д., на 34 години от Криводол, прочут с прякора си Горилата е починалият нощес при злокобната злополука във Враца, написа " Конкурент ". Информацията беше доказана от околните на младия мъж и от последния му шеф.
Загиналият няма семейство и деца. През последните години е работил като хлебар, автомонтьор и строител. Последната му месторабота е кръчма, потвърдиха двама наши източници, поискали анонимност. Майката на Виктор е изпаднала в смут от злокобната вест. В Криводол към този момент се готвят за най-тъжния обред, който може би ще е в неделя.

Виктор почина на място, откакто изхвърча от " Пежо ", което беше блъснато от БМВ, ръководено от Томо Томов от Враца. При случая пострадаха още Данаил А., който бере душа в реанимацията на врачанската болница с голям брой пострадвания.

При злокобния удар пострада и Венци Ангелов-Полицая, който по същото време карал велосипед. Той е с фрактури на 4 ребра, рана на левия крайник и фрактура на черепа, като към този момент е признат във ВМА - София.

Според полицията най-вероятната причина за жестокия конфликт е лишаване на преимущество от страна на лидера на френската кола и придвижване с несъобразена скорост от страна на водача зад кормилото на БМВ-то. По случая незабавно било формирано досъдебно произвеждане.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР