Вики и Алекс могат да си стиснат ръцете след Ергенът“,

...
Вики и Алекс могат да си стиснат ръцете след Ергенът“,
Коментари Харесай

Виктория на колене пред Александра след „Ергенът“, умолява я за прошка!

Вики и Алекс могат да си свидлив ръцете след „ Ергенът “, само че дали ще го създадат?

Победителката в „ Ергенът “ Виктория Капитонова изненада всички, показвайки друго лице след предаването. Оказва се, че тя съжалява за агресивното си държание по отношение на Александра Гърдева.

Вики призна в ефира на БТВ по време на „ Преди обед “, че съжалява, че е заляла Алекс с джин и в случай че има опция, би й се извинила. Това е потрес за всички, които видяха какво съставлява рускинята по време на излъчването на „ Ергенът “.

28-годишната инфлуенсърка се опита да се отхвърли от това, което сподели в предаването. Тя съобщи, че всичко е било съревнование и шоу, по тази причина се е държала по този начин.

Виктория даже сподели, че в случай че я поканят за обща реклама с Александра, ще я направи без никакъв проблем, тъй като била експерт.

Рускинята се пробва по всякакъв начин да си върне имиджа, откакто феновете на „ Ергенът “ я сринаха и грубо й „ бръкнаха “ в джоба. След голям брой докладвания Вики изгуби Инстаграм профила си, от който се устоя. Освен това уговорките й в рекламата внезапно понижиха след непристойното й държание в предаването.

По отношение на Виктор рускинята сподели, че в никакъв случай не са пробвали да имат връзка. И двамата били наясно, че всичко е единствено за екран и не са един за различен в действителния живот.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР