“Викат ме на разпит от Софийска районна прокуратура по тема,

...
“Викат ме на разпит от Софийска районна прокуратура по тема,
Коментари Харесай

Петков: Нямам притеснения, няма да позволим прокуратурата да се използва като бухалка

“Викат ме на разпит от Софийска районна прокуратура по тематика, по която към момента не съм осведомен. Ако е като при Асен Василев допускам, че е във връзка заканите против Радостин Василев, които той самият опроверга, тъй че се надавам, че ще бъде къса среща. Нямам никакви терзания ”. Това съобщи Кирил Петков съпредседателят на Политическа партия, съобщи кореспондент на БГНЕС.


“Така е най-хубаво, когато човек няма от какво да се тормози и усеща, че прави верните неща с всяка стъпка ”, сподели още Петков, след което посочи, че въпреки всичко се в прокуратурата няма огромно доверие. “Не че имаме огромно доверие на прокуратурата, тъй като виждаме, че се заемат много мощни политически позиции, хем се появяват каузи на трупчета, хем не, само че в моя случай съм просто като очевидец ”, сподели Петков.

Относно имунитета на Борисов Кирил Петков съобщи, че има вяра в едно същинско правораздаване, в общоприетите процедури в Народното събрание и се надява, че следвайки тях ще достигнем до същинско правораздаване. “Едновременно с това обаче няма да позволим прокуратурата да се употребява като бухалка. Не става дума единствено за Борисов, моето доверие в службите също е извънредно ниско. Трябва голяма промяна ”, разяснява още съпредседателят на Политическа партия. Той съобщи изрично, че Весела Чернева е един от най-свестните съветници, които той е имал. “Използвайки нейното име през вчерашния ден е този вид клюки, които демонстрират острата потребност от голяма промяна в службите ”, счита още Кирил Петков. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР