ВиК-Варна е първото водоснабдително дружество в страната, което находчиво превръща

...
ВиК-Варна е първото водоснабдително дружество в страната, което находчиво превръща
Коментари Харесай

ВиК-Варна: Ако нямате вода, не ни безпокойте!

ВиК-Варна е първото водоснабдително сдружение в страната, което съобразително трансформира девиза " Не ни безпокойте " в своя публична политика.

Ако живеете във Варна и нямате вода през горещите летни дни, което е доста евентуално, апелирам, не звънете на телефоните на локалното ВиК, тъй като чиновниците на телефоните може да се разтревожат или изнервят ненужно. Това е посланието до потребителите, качено неведнъж във Facebook страницата на сдружението. Последният постинг с това обръщение е от 18 август и е на път да стане шлагер в обществената мрежа. Но това се е случвало и преди.

Местното ВиК не може да каже къде няма да има вода, за какъв брой време няма да има вода, само че ясно, че без вода ще са много хора. Просто запазете успокоение и не ги безпокойте...

На 18 август ВиК-Варна разгласява следното известие:

" Поради разнообразни поправки и интервенции, по време на този сезон, клиентите по места може да нямат вода за разнообразни интервали от време. Молим, не безпокойте нашите чиновници на телефонната централа (и тук във Facebook на персонално известие, тъй като тук не е информация), защото звънят доста клиенти и чиновници нямат време и самообладание да изслушат всички, при изискване, че няма какво да се направи, с изключение на да чакате да пуснем съответните източници на водоснабдяване ", се споделя в известието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР