Вижте сами това място: австрийският таблоид Йостерайх днес пусна лотария

...
Вижте сами това място: австрийският таблоид Йостерайх днес пусна лотария
Коментари Харесай

Австрийски таблоид предлага уикенд във вилата от Ибисагейт

" Вижте сами това място ": австрийският таблоид " Йостерайх " през днешния ден пусна лотария с допустима облага уикенд в нашумялата вила в Ибиса, където е снимано видеото, предиздвикало водача на австрийската последна десница да подаде оставка, съобщи Франс прес в сряда.

Предлагана чартърен сред 800 и 1100 евро на вечер през " Еърбиендби " (Airbnb), вилата, ситуирана на 8 км от основния град на Балеарските острови, има четири двойни стаи с бани и басейн, съгласно този уебсайт.

Но най-привлекателен за щастливците, които ще завоюват, ще е огромният кафяв диван, на който е сниман водачът на Австрийската партия на свободата (АПС) Хайнц-Кристиан Щрахе, до момента в който предлага на мнима племенница на съветски олигарх значими обществени пазари в подмяна на прикрито финансиране.

Това видео, чийто създатели не са разпознати, е било снимано през юли 2017 година на пиянска вечер, проведена в особено наетата вила, с цел да хване в капан водача, станал пет месеца по-късно вицеканцлер.

Излъчването в петък на този запис от немските медии, няколко дни преди изборите за Европейски парламент на 26 май, накара Щрахе да се отдръпна от всичките си постове и разруши обединението с консерваторите на канцлера Себастиан Курц.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР