Вижте подробности На Герена смятат, че засега сагата около Хосе

...
Вижте подробности На Герена смятат, че засега сагата около Хосе
Коментари Харесай

Руснаци подготвят тежък удар по Левски

Вижте детайлности
На " Герена " считат, че към този момент сагата към Хосе Кордоба е завършила, откакто отхвърлиха оферти за него от Русия, Съединени американски щати, а за похлупак и такова на стойност 2,2 милиона евро от Брьондби. " Сините " имат вяра, че ще задържат панамеца най-малко до лятото, а тогава се надяват, че цената му ще скочи още и ще го продадат на по-сериозна облага.

В Русия обаче разкриха, че няколко клуба от елита не са се отказали от желанието да се подсилят с Хосе Кордоба. За задачата те даже са подготвени на подмолни дейности. Мераклиите били влезнали в контакт с мениджърската организация, която държи правата му и се пробват да изкушат агентита на бранителя, които да натиснат Левски за негова продажба. Хосе другояче има контракт до 2025 година. Той се счита за един от най-перспективните играчи на организация " RELC SPORTS ", която е №1 на пазара в Панама сега. Именно тя го пласира у нас първо в Етър, а по-късно на " Герена ".

За тази връзка сред клубове и сътрудници разкри съветското издание euro-football.ru. То счита, че бранителят може да бъде уверен да промени мнението си в оставащите дни до затварянето на пазара в Русия.

В момента клубовете от съветската Премиер лига са подготвени да смъкват и звезди на всеки, който не се тормози да подпише с тях, откакто бяха напуснати от някои от най-големите си звезди поради глобите наложени на Русия поради войната с Украйна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР