Вижте някои от тях:Преди изборите: Шансовете ми да стана премиер

...
Вижте някои от тях:Преди изборите: Шансовете ми да стана премиер
Коментари Харесай

Борис Джонсън си тръгва , остават бисерите му за Путин, изборите, Шварценегер...

Вижте някои от тях:

Преди изборите: " Шансовете ми да стана министър председател са толкоз огромни, колкото възможностите да намеря Елвис на Марс или да се преродя като маслина ".

За климатичните промени: През септември 2021 година Борис Джонсън участва на Общото заседание на Организация на обединените нации и произнася тирада, в която приканва за повече старания за справяне с изменението на климата. Той сподели: " И когато жабокът Кермит запя " Не е елементарно да си зелен " - Помните ли тази песничка? Искам да знаете, че той бърка. Той бърка. Лесно е, освен е елементарно, само че е и доходоносно и е вярно да бъдеш зелен. Няма значение, че съгласно мен беше малко недодялан с мис Пиги ".

За Путин: " Въпреки че наподобява малко на домашния дух Доби, той е безсърдечен и манипулативен тиранин ".

За плуването: " Ако хората желаят да плуват в Темза, в случай че желаят да поемат живота си в свои ръце, те би трябвало да могат да го вършат с цялата независимост и наслада на нашите предшественици ". Джонсън твърди, че самичък е плувал в Темза, по-специално в Чисуик, което е освен неразрешено, само че и извънредно рисково, защото реката е известна със мощните си течения там.

За пинг-понга: " Пинг-понгът е изобретен на трапезите в Англия през XIX век и се е наричал Wiff-waff! И тук, мисля, е разликата сред нас и останалите - другите нации, да вземем за пример французите, поглеждат към масата за хранене и виждат опция да вечерят; ние я поглеждаме и виждаме опция да играем Wiff-waff ".

За наднорменото тегло: " Помислете си: за всичко са ви отговорни вашите мазнини ". През 2004 година той написа цяла колона за " Телеграф ", в която твърдеше, че затлъстяването е избор. Тогава написа: " Колкото повече страната се пробва да поеме отговорността за казуса, толкоз по-малко разгадаем ще стане той ".

За технологиите: " В бъдеще гласовата връзка ще бъде във всяка стая и съвсем всеки предмет: матракът ви ще следи за кошмарите ви, хладилникът ви ще издава звуков сигнал, че сиренето ви свършва, входната врата ще се отваря сега, в който се приближите, като някакъв безмълвен лакей ".

За търговията: " Пием повече италианско вино от която и да е друга нация в Европа - 300 млн. литра просеко всяка година ", сподели той през 2016 година, като заплаши италианците, че на острова ще спрат да купуват просеко при положение на неприятна договорка за Брекзит: " Италианците няма да изложат това на риск ".

За Шварценегер: " Стилът ми на говорене беше подложен на критика от влиятелен човек като Арнолд Шварценегер. Беше прочут миг, другари, реторическите ми умения да бъдат наказани от един сричащ австрийски киборг ", осведоми още БГНЕС.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР