Вижте най-интересното от утрешния брой на вестник Марица: Джипита лекуват на

...
Вижте най-интересното от утрешния брой на вестник Марица:
Джипита лекуват на
Коментари Харесай

Четете в Марица - Правят карта на опасните дупки по пътища...

Вижте най-интересното от утрешния брой на вестник " Марица ":
Джипита лекуват на сляпо поради спор сред министър и Касата
Общопрактикуващите лекари още веднъж са сложени в обстановка сред чука и наковалнята. Те са принудени да лекуват на сляпо, тъй като нямат цялостен информативен достъп до данните за пациентите им в е-системата. Причината е, че Министерството на здравеопазването и шефът на НЗОК не намират общ език и всеки не дава достъп на другия до построената от него електронна осведомителна система
Висш служител на митинг против себе си, проведен от жена му
Българските парадокси нямат край. Висш служител се появи в работното си време през вчерашния ден на митинг, наподобяващ на  партийно мероприятие, по проблем, заплетен пар екселанс от ведомството, което самичък оглавява.

Г-н Петър Петров пристигна на място и разгласи, че е против бутането на остарялата и рискова постройка на бул. „ Христо Ботев ” в Пловдив, за чието срутване притежателите имат издадена заповед от Общината. Имало нещо неправилно при смяната в ПУП-а за парцела, а и унищожаването на постройката не било морално.

Всичко по тематиката за Тютюневия град четете в „ Марица ”.
Писаха за другарството на матурата, а трябваше за подозренията
Зрелостници се пробваха да избягат стремително от одата „ Паисий “ от „ Епопея на забравените “  на Иван Вазов на поправката на матурата по български език и литература. Много комплицирано им се видя да напишат интерпретативно съчинение на тематика „ Слово и памет “, опирайки се на литературното произведение. 
Правят карта на рисковите дупки по пътищата
Пловдивска област е скръбен първенец в черната статистика за най-вече тежки катастрофи с потърпевши хора за 2021 година, следвана от областите София-град, Варна и Бургас.
Цветан Цветанов: Брюксел и Турция държат ключа за мигрантския поток
Парите са главното, което в действителност предизвика и генерира този миграционен поток. И се търсят най-слабите места. Същевременно се възползват и от неустойчивостта във вътрешнополитически проект, и от нарушената връзка, която може би сега е и с Турция. Знаем, че в интервала, когато имаше миграционни потоци, и с Арабската пролет, и по-късно, което се случи през 2015 година, в действителност имахме едни интензивни контакти с Турция. В общи линии Европейски Съюз поддържаше сходни двустранни връзки, които даваха и съответния забележим резултат, споделя някогашният вицеприемиер и  министър на вътрешните работи в изявление за „ Марица ”.
Симеон Алексиев и Керана влизат във филм на Стивън Симпсън
Звездата на Драматичния спектакъл Симеон Алексиев и певицата от известната групировка „ Керана и космонавтите ” ще са звездите във кино лентата „ Ретроспект ” на английския режисьор Стивън Люис Симпсън. Историята се развива към някогашен действен сътрудник, уверен, че чужденец, който е негов комшия, е виновен за изгубването на странник в страната. Това ще е първият от двата кино лентата, които той възнамерява за Пловдив.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР