Вижте какво ви очаква Финансите са неразделна част от нашия

...
Вижте какво ви очаква Финансите са неразделна част от нашия
Коментари Харесай

4 зодии, които ще се къпят в пари през октомври

Вижте какво ви чака
Финансите са неразделна част от нашия живот и вместо да мислим за парите като за „ нужното зло “, би трябвало да сме признателни за безкрайните благоприятни условия, които те ни оферират. Ето за какво, в идващите редове ще ви споделим за кои зодии месец октомври ще е сполучлив в материално отношение.

Телец

Заземеният знак на бика, който се ръководи от Венера е блажен с обилие от благосъстояние и мъдрост. Телците са доста далновидни хора, които за изненада на всички останали, имат вяра в икономията на пари, която може да им обезпечи по този начин стремежи първокласен метод на живот.

Скъпи представители на тази зодия, вие сте упорити и имате неповторимото умеене да вършиме щателни финансови проекти за сполучливо бъдеще. Стремежът ви към финансова сигурност обаче от време на време може да ви накара да се тревожите за пари, което пък може да има отрицателен резултат върху вашето психическо здраве.

Затова през октомври се постарайте да намерите време за релакс – както физически, по този начин и душевен.

Лъв

Най-спокойно можем да кажем, че планетата, която ръководи този огнен знак – Слънцето, прави лъвовете оптимистични, въодушевени и уверени. Тези вродени техни качества ги вършат водачи по природа.

Ето за какво лъвовете могат да вземат дръзки финансови решения, като влагат във взаимни фондове с дребна капитализация или закупуване на акции в нестабилни браншове. Независимо от сферата, в която са решили да се развиват, техният потенциал за печелене на пари е безграничен.

През октомври обаче ви съветваме да внимавате с задълженията и заемите, защото те могат да застрашат вашия финансов напредък.

Стрелец

Обикновено пътят към финансовия триумф включва редица провокации, с които променливите Стрелци би трябвало да се оправят. Това е по този начин, тъй като представителите на този знак по природа са по-скоро номади и философи. А тази им същина е в лек прорез с финансовата непоклатимост, която идва с някакъв тип неизменност и последователност.

Затова в случай че желаете да имате триумф през октомври, за предпочитане е да се консултирате с специалист, който може да ви посъветва по какъв начин умно да инвестирате средствата си. Ако го сторите, триумфът и достигането на финансови небеса за вас ще е обезпечен.

Рак

Звездите вещаят добър паричен хороскоп за представителите на тази зодия. Скъпи раци, очаквайте вашето финансово положение да се усъвършенства, като през октомври ще постигнете забележителен триумф и нарастване на приходите.

Очаквайте и добра възвръщаемост на ваши вложения от предишното. Към края на месеца можете да очаквате повишение на разноските, само че това не трябва да ви тревожи по никакъв метод, защото приходите ви също ще се усилят.

Все отново, съветваме ви да не се „ привързвате “ към парите прекомерно доста. Разберете, че от време на време с цел да получите, вие би трябвало първо да дадете.

източник: az-jenata.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР