Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Вижте какво вещаят звездите за през днешния ден съгласно хороскопа на Алена, оповестен в „ България през днешния ден “
Овен
През идната седмица не отлагайте реализацията на проектите и концепциите си. Макар че благоприятни условия за занимания няма да ви липсват. Сега е моментът обаче да се активирате и да действате по проектите си. Старанието и напъните, които ще положите, ще дадат чудесни резултати.

Телец
Ще получите дарове от ориста – както материални, по този начин и под формата на сбъднати стремежи и приятни прекарвания. Вие сте от хората, които знаят какво желаят и са подготвени да поставят старания, с цел да го реализиран. Сега ще получите доза възторг и ентусиазъм. Послушайте шепота на сърцето си.

Близнаци
Ще бъдете по-наясно със себе си, в сравнение с сте били през миналите месеци и ще следвате по-уверено курса, по който сте поели. По-рядко ще ви обземат съмнения, ще се стремите към изясняване на противоречивите въпроси и ще отстоявате позициите си, даже да се наложи да се конфронтирате с някого.

Рак
Препоръката към вас е да се концентрирайте върху задачите, заниманията и ползите си. Ако постъпите по този начин, интервалът ще бъде сполучлив за вас. Сега всички зависи най-много от вас – както в заниманията, по този начин и в професионалното ви развиване. В персоналния ви живот всичко ще върви обикновено.

Лъв
Ще липсват учредения да се оплаквате, защото ще бъдете измежду галениците на ориста. Ако желаете повече отмора и занимания – ще ги имате. Ако се концентрирате в работата си, ще жънете триумфи. Поставете си дълготрайна цел и започнете нов план. Бърз прогрес ще имате след 25 август.

Дева
Постарайте се да съберете сили, както и да се освободите от непотребното. Ако имате възторг за работа, отлично – всичко ще извършите с лекост и старанието ви ще бъде възнаградено. Не прекалявайте обаче, тъй като ви чака динамичен септември и е добре да не си хабите силите още в този момент.

Везни
Оставете леко настрана от измененията, засягащи други знаци, само че това напълно не значи, че седмицата ще бъде неприятна за вас. Напротив, тъкмо в този момент ще съумеете да си починете и да се отдадете на занимания и обичани занимания. Ако се чудите дали да се включите в нещо ново, в този момент е моментът.

Скорпион
Ще изпитате облекчения – към този момент няма да се терзаете за нелепости, както беше през отминалите седмици, а ще гледате положително на живота. Не се връщайте обратно към предишното и не се тормозете за бъдещето. Периодът е доста удобен за кариерата ви.

Стрелец
Във всяко едно отношение посоката за вас ще бъде право напред. Ще съзнавате какво желаете, а ще имате и задоволително сила да го постигнете, в случай че се организирате добре и не се разпилявате в доста посоки. Периодът е доста удобен за учене или рационализиране в дадена област.

Козирог
Ще отпаднат някои проблеми и спънки, с които до момента сте се съобразявали. Ще постигате по-лесно задачите си и ще се чувствате по-свободни в дейностите си. Периодът е доста подобаващ за всевъзможни инициативи, свързани с бизнес и финанси. Трудът, който сте положили в предишното, в този момент ще даде резултати.

Водолей
Ще се чувствате по-добре, в случай че мислите по-малко и си позволявате повече да се радвате на живота. Възможности за занимания няма да ви липсват, тъй че по-добре се възползвайте от тях и се насладете на лятото. Преживяванията на доста от вас ще се въртят към любовта.

Риби
Ще бъдете в по-добро разположение на духа, защото ще получите изясненост – нещо, което в други интервали не сте успявали. Ако сте решили да си вземете отмора, гледайте да не е прекомерно дълга. Ще бъде доста тъпо, в случай че изпуснете положителните си благоприятни условия в работата си.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР